Kontakt
+335 044509613
E-mail
njos@infrastruktura.gov.al
Adresa
QENDRA KRISTAl,TIRANE

Na Kontaktoni

Të nderuar abonentë

Në këtë portal ju japim mundësinë që ju të denonconi çdo rast korruptiv, sjellje jo etike dhe çdo mos korrektësi të punonjësve tanë si edhe rastet e vjedhjes së energjisë nga abonentët.